presedintelui2014Virtual server hosting cheapinteles zegreanpublicneimpresionat total2014neimpresionataugustin
Ultimele stiri
Home » Politica » Zegrean ii ia partea presedintelui
Zegrean ii ia partea presedintelui

Zegrean ii ia partea presedintelui

augustin zegrean Zegrean ii ia partea presedintelui

 

Guvernul l-a reclamat pe Traian Basescu la CCR, pe motiv ca sustine, public si explicit, PMP-ul. Avant la lettre, Augustin Zegrean aminteste ca, odata raposata epoca lui Stalin, in Romania nimeni nu a mai fost tras la raspundere pentru opiniile sale politice.

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, da de inteles ca nu-l considera pe Traian Basescu vinovat de incalcarea Constitutiei

 

Victor Ponta s-a tinut de cuvant si a sesizat CCR pe tema implicarii lui Basescu in campania electorala, de partea PMP. Pe post de dovezi, Guvernul a invocat deja celebra poza cu tricoul inscriptionat ”Vote for PMP” – mesaj reeditat de Traian Basescu si de la tribuna Cotroceniului. Odata inregistrat documentul, presedintele CCR, Augustin Zegrean, a precizat ca judecatorii constitutionali nu se vor pronunta in niciun caz inainte de 20 de zile, pe motiv ca asa il obliga legea: ”Vom solutiona ca de obicei, cu rapiditatea care ne este permisa de lege si de rolul Curtii, care este foarte incarcat”. Ceea ce ar fi insemnat ca CCR s-ar fi pronuntat dupa consumarea scrutinului europarlamentar din 25 mai. Ulterior insa, Zegrean a anuntat ca sesizarea Guvernului va fi dezbatuta pe 21 mai, fiind astfel posibil ca Basescu sa rateze ultimele 2 – 3 zile de campanie, in cazul unui verdict negativ. Varianta spre care presedintele CCR nu pare sa incline, din moment ce, in avanpremiera dezbaterii, Zegrean s-a aratat a fi total neimpresionat de ispravile prezidentiale reclamate de Guvernul Ponta, ba chiar a afirmat senin ca si el poarta tricouri, iar dreptul la opinie ”nu poate fi luat” nimanui. ”In Romania nu mai inchizi pe nimeni, de pe vremea lui Stalin, pentru opiniile politice exprimate”, a tras Augustin Zegrean o concluzie de rau augur pentru contestatia depusa de Guvern.