mâncareastirilideri unorexterneVps 1gbpsavionului prabusirea implicarereuniuniiVps car rentalVps offerdegustatori
Ultimele stiri
Home » Stiri externe » Vladimir Putin de team ca poate fi otravit a angajat degustător profesionist
Vladimir Putin de team ca poate fi otravit   a angajat degustător profesionist

Vladimir Putin de team ca poate fi otravit a angajat degustător profesionist


Presedintele rus Vladimir Putin, acuzat de implicare în prabusirea avionului malaysian în estul Ucrainei, are angajat cu norma întreaga un degustator profesionist, pentru a se asigura ca mâncarea sa nu este otravita, relateaza The Independent, în editia electronica. 


Informatia a fost dezvaluita în urma reuniunii de saptamâna aceasta, de la Londra, a Clubului Chefs des Chefs, ai carui membri pregatesc mesele unor lideri mondiali, inclusiv sefi de state.


Aceasta profesie a fost populara de-a lungul secolelor, de la faraonii egipteni pâna la împaratii romani si chinezi, dar continua sa fie si în prezent. Mâncarea lui Adolf Hitler era degustata în fiecare dimineata de o femeie pe nume Margot Woelk, iar fostul presedinte irakian Saddam Hussein avea mai multi degustatori angajati.


În 1978, fostul dictator român Nicolae Ceausescu a adus un degustator în vizita de stat pe care a efectuat-o la Palatul Buckingham, precizeaza The Independent.


Conform lui Joseph Petro, un fost agent Secret Service în perioada presedintiei lui George W. Bush si autorul cartii Standing Next to History, fostul presedinte american nu mânca nimic ce nu era gatit de bucatarii sai si servit de un angajat al Casei Albe în costum de chelner. Atunci când participa la un summit, personalul lui George W. Bush afla din timp ce este în meniu si aducea ingredientele de la Washington.