jaricVirtual server hosting cheapVirtual server web hostingsecretfiind lima adriana20142014Vps cheap hostingasemeneaWeb hosting companies in usa
Ultimele stiri
Home » Magazin » Visul multor bărbaţi a devenit realitate: Adriana Lima este singură
Visul multor bărbaţi a devenit realitate: Adriana Lima este singură

Visul multor bărbaţi a devenit realitate: Adriana Lima este singură

 

Top modelul brazilian Adriana Lima, un celebru “înger” al casei de moda Victoria’s Secret, si fostul star din NBA Marko Jaric s-au despartit dupa cinci ani de mariaj, informeaza Reuters.

Adriana Lima, în vârsta de 32 de ani, si Marko Jaric, în vârsta de 35 de ani, au anuntat, vineri, ca au decis sa se desparta “dupa o reflectie îndelungata si atenta”, precizând însa ca vor continua sa se ocupe de cele doua fetite pe care le au împreuna.

 

Adriana Lima si baschetbalistul sârb Marko Jaric s-au casatorit în secret, pe 14 februarie 2009, în Jackson Hole, din statul american Wyoming, dupa cum a relatat la momentul respectiv revista People.

 

Cei doi au împreuna doua fetite: Valentina, nascuta în noiembrie 2009, si Sienna, nascuta în septembrie 2012.

 

În 2013, Adriana Lima a ocupat locul al treilea în topul celor mai bine platite modele din lume, cu venituri de circa 6 milioane de dolari, potrivit unui clasament întocmit de revista Forbes.

 

Majoritatea veniturilor provin din colaborarea cu casa de moda Victoria’s Secret, Adriana Lima fiind “îngerul” cel mai longeviv al brandului (din 2000). De asemenea, Lima are încheiate contracte de promovare cu branduri precum Miu Miu, Donna Karan, Mavi Jeans si Metrocity.