10 best web hosting2014sefulVirtual server hosting cheapVirtual server web hostingdreptul precizandsunt pacatpunct echidistant trebuiepoliticaWeb hosting companies in usa
Ultimele stiri
Home » Politica » Traian Basescu, de la Palatul Cotroceni: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau! Voi vota PMP
Traian Basescu, de la Palatul Cotroceni: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau! Voi vota PMP

Traian Basescu, de la Palatul Cotroceni: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau! Voi vota PMP

 

basescu despre tricoul cu pmp am dreptul sa ma imbrac cum vreau 111806 Traian Basescu, de la Palatul Cotroceni: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau! Voi vota PMP

Presedintele Traian Basescu a raspuns intrebarilor jurnalistilor, legat de promovarea unui partid politic din functia de presedinte al statului, precizand ca are dreptul sa se imbrace cum vrea.

“Va spun din nou, pacat ca sunt cu steagurile in spate, ca si acum ma imbracam la fel. Am dreptul sa ma imbrac cum vreau. Voi vota Partidul Miscarea Populara”, a declarat Traian Basescu dupa conferinta de presa sustinuta duminica la Palatul Cotroceni.

 

Intrebat daca nu considera ca trece peste Constitutie prin promovarea insemnelor PMP, seful statului a raspuns scurt: ”Prin Constitutie nu mi se interzice sa votez”.

 

Discutiile au inceput in urma cu cateva zile, cand, aflat la Neptun, Traian Basescu s-a fotografiat cu mai multi membri ai PMP, purtand un tricou care indeamna romanii sa voteze partidul Miscarea Populara.

 

111750 Traian Basescu, de la Palatul Cotroceni: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau! Voi vota PMP

 

Potrivit legii fundamentale, presedintele tarii trebuie sa fie echidistant din punct de vedere politic.