singurridica abia-abiaUnlimited web hosting indiamagazinbritanicatari2014paulaWeb hosting rating
Ultimele stiri
Home » Magazin » Presa britanica si spaniola, atac sub centura la Paula Seling si Ovi
Presa britanica si spaniola, atac sub centura la Paula Seling si Ovi

Presa britanica si spaniola, atac sub centura la Paula Seling si Ovi

Paula Seling OVI DSC05144 Presa britanica si spaniola, atac sub centura la Paula Seling si Ovi

 

Tiganie! Cam asa s-ar putea caracteriza printr-un singur cuvant atitudinea jurnalistilor din Anglia si Spania la adresa reprezentantilor Romaniei la Eurovision, Paula Seling si Ovi.

Englezii si spaniolii au pus tunurile pe Paula si Ovi

 

Au mai ramas doar cateva zile pana cand Paula Seling si Ovi vor urca pe scena de la Copenhaga, cu gandul de a cuceri mult ravnitul Eurovision. Pana atunci, ai nostri fac repetitii, pun la punct ultimele detalii legate de show-ul lor, participa la conferinte de presa si, nu in ultimul rand, fac fata unor atacuri nemiloase venite din partea unor tari precum Marea Britanie si Spania, al caror merit este ca sponsorizeaza de ani de zile competitia muzicala. Amanuntul nu este lipsit de importanta in conditiile in care englezii si spaniolii care s-au perindat pe la Eurovision nu au prea facut mare scofala si s-au clasat, mai mereu, in coada clasamentului. Cel putin in ultimii 16 ani. Acum, jurnalistii din Anglia si Spania au pus tunurile pe reprezentantii nostri, carora le reposeaza ba ca nu canta bine, ba ca au un spectacol de toata jena, ba ca au un videoclip “plagiat”. Primul atac a venit din partea cotidianului britanic “Mirror”. Dupa o scurta prezentare a romanilor drept “Eurovision royalty” (data fiind clasarea pe locul 3 la Eurovisionul din 2010 cu piesa “Playing with Fire”, pe care a descris-o ca fiind “geniala”), cronicarul trecut la rautati.

 

ovi si pianul 350x233 Presa britanica si spaniola, atac sub centura la Paula Seling si Ovi

 

Romanii vor aduce pe scena un pian circular

 

“Un cantec care abia-abia se ridica la nivelul unui concert omagial 2 Unlimited”

 

“Paula, nota aia lunga e dureroasa. Nu esti Loreen, asa ca nu mai incerca sa o imiti. Mai bine canta dupa puterile tale”, a venit prima insulta din partea jurnalistului “Mirror”, care, mai apoi, l-a luat intr-o repriza si pe Ovi. “Ovi, nu mai zbiera, distragi atentia de la piesa”, a venit comentariul britanicului. Si asta nu a fost tot, jurnalistul luand imediat  la puricat si punerea in scena a piesei “Miracle”. “Nu cred ca exista cuvinte care sa poata descrie corect punerea in scena, care parca e desprinsa din filmul “Saw”, adica nici sangeros pe de-a intregul, nici horror, doar groaznic”,a  scris britanicul, care a caraterizat efectele de lumini si bila de foc de pe scena ca fiind ieftine. “Nici cantecul nu e demn de Paula si Ovi- asta e un cantec care abia-abia se ridica la nivelul unui concert omagial 2 Unlimited”, a mai scris “Mirror”. Si de parca toate aceste critici nu erau de ajuns, hop si spaniolii, care au remarcat asemanari “nelinistitoare” intre videoclipul piesei “Miracle” si cel al piesei “Dancing in the Rain” ( a se remarca originalitatea titlului), interpretate de reprezentanta Spaniei, Ruth Lorenzo. Vezi Doamne, numai regizorul spaniol se putea gandi sa aduca in clip dansatori si ploaie in acelasi timp. Ba, si hainele balerinilor spanioli seamana suspect de mult cu cele ale romanilor. “Suntem noi rai si, de fapt, nu e vorba decat de o coincidenta? S-ar putea, dar vazand ambele videoclipuri, nu e deloc capiata ideea ca prima parte a videoclipului romanesc este inspirata de cel spaniol”, au scris jurnalistii spanioli.