jandarmeriei groazei bantuiegeneraluluiVps 1gbpsprocurorii noastreVps car rentalVps cheap hostingparelistaWeb hosting rating
Ultimele stiri
Home » Actualitate » Mortii din „casa groazei” il bantuie pe seful Jandarmeriei Romane
Mortii din „casa groazei” il bantuie pe seful Jandarmeriei Romane

Mortii din „casa groazei” il bantuie pe seful Jandarmeriei Romane

mircea olaru 21 Mortii din „casa groazei” il bantuie pe seful Jandarmeriei Romane

 

In urma dezvaluirilor din „National” privind implicarea numelui sefului Jandarmeriei Romane in mortile suspecte a doi oameni, generalul Mircea Olaru a adoptat, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, politica strutului.

O noua ancheta ar putea fi deschisa impotriva generalului Mircea Olaru

 

casa1 350x262 Mortii din „casa groazei” il bantuie pe seful Jandarmeriei Romane Casa parinteasca din satul Fantani, comuna Nicoresti

 

 

casa 350x262 Mortii din „casa groazei” il bantuie pe seful Jandarmeriei RomaneCeea ce pare insa sa nu-i fie de niciun folos, pentru faptul ca ziarul nostru va continua seria dezvaluirilor cu amanunte incendiare din noi dosare care il privesc pe comandantul jandarmilor. Dar mai ales pentru ca, din cate sustin sursele noastre, procurorii de la structura centrala a Parchetului Militar au inceput sa faca la randul lor „sapaturi” cu privire la dosarele „ingropate” pana acum de justitia galateana, acolo unde fostul sef al IJJ Galati are inca atata influenta.

 

Lista „bomba”

 

Zilierul Vasoi Mihai a fost strivit de o placa de beton, in timp ce muncea la lucarile neautorizate de extindere a casei parintesti a generalului Olaru din satul Fantani, comuna Nicoresti, sub privirile mai multor martori. Iar cazul, din cate sustin acestia, ar fi fost musamalizat dupa ce la fata locului au venit un politist si un magistrat care erau prieteni la catarama cu actualul sef al Jandarmeriei. Care are acum motive serioase de ingrijorare si in cazul mortii plutonierului Popa Marinel, gasit impuscat in gura in unitatea UM 0527 Tecuci. Pentru ca, desi dupa incident s-a facut o ancheta la „casa groazei” din Fantani, Nicoresti, pentru a se descoperi efectele militare disparute din magazia unitatii, cazul ar putea fi redeschis. Iar din informatiile intrate in posesia noastra, intr-o prima faza a cercetarii ar urma sa fie audiati mai multi ofiteri care au cunostinta de acest caz,  printre care Stanciu Dumitru, Constandache Lucian, Onica Valerica, Chiriac Emil si Scutaru Geo.