10 best web hostinglânga (…)pentru natonato capacitatilorVps 1gbpscanada scop acesttrimis canadaVps cpanel whmzona prezentaWeb hosting rating
Ultimele stiri
Home » Stiri externe » In sprijinul fortelor NATO din Europa vine si o fregată canadiana
In sprijinul fortelor NATO din Europa vine si o fregată canadiana

In sprijinul fortelor NATO din Europa vine si o fregată canadiana

fregata canadaI

 

Canada va detasa o fregata în sprijinul Fortelor Navale ale NATO în cadrul masurilor de securitate luate de Europa în urma agravarii crizei din Ucraina, a anuntat premierul canadian Stephen Harper, citat de

 

 

Guvernul canadian a hotarât sa-si sporeasca prezenta în zona pentru a contribui la consolidarea capacitatilor NATO si “securitatii în Europa Centrala si de Est”, a anuntat Stephen Harper.

 

În acest scop, Canada s-a angajat “sa detaseze NCSM Regina (…) pe lânga fortele navale permanente NATO”, a declarat premierul canadian.

 

Canada a trimis deja, marti, sase avioane CF-18 Hornet catre România, ca parte a contributiei sale la masurile NATO de întarire a securitatii aliatilor din Europa Centrala si de Est.

 

“Ocupatia rusa ilegala din Ucraina si gesturile militare provocatoare ale Rusiei continua sa preocupe enorm comunitatea internationala”, a adaugat el.

 

Stephen Harper a dat asigurari ca tara sa “ramane determinata sa lucreze cu aliatii din NATO pentru a favoriza (respectarea) suveranitatii si integritatii Ucrainei”.