2014vorbescVirtual server hosting cheapfacut stiri televiziunepromis i-amfotbalsperaVps cpanel whmalexandruprecizat
Ultimele stiri
Home » Sport » Fotbal » Este un OM TERMINAT. Gestul SINUCIGAŞ făcut de Gigi Becali în direct, ieri seară
Este un OM TERMINAT. Gestul SINUCIGAŞ făcut de Gigi Becali în direct, ieri seară

Este un OM TERMINAT. Gestul SINUCIGAŞ făcut de Gigi Becali în direct, ieri seară

Patronul Stelei, Gigi Becali, a intrat sâmbata seara în direct la o televiziune de stiri, si a facut un apel disperat catre statul român.


”Nu sunt un om fricos, dar îmi ajunge. Nu vreau sa vorbesc la televizor. Nu vreau sa am belele iar. Vreau sa stau linistit si sa îmi vad familia. Nu ma intereseaza decât familia mea si vreau sa-mi salvez familia. Rog statul român sa-mi salveze familia distrusa, care plânge încontinuu”, a declarat Gigi Becali, care a intrat în direct prin intermediul telefonului avocatei sale, Maria Vasîi, care se afla în studioul TV.


În plus, Gigi Becali a precizat ca va primi o zi libera pentru a iesi din penitenciar si a-si vedea familia, însa nu a spus când va fi aceasta. ”Stiu când voi primi ziua libera, dar i-am promis (n.r. unui angajat al penitenciarului Poarta Alba) ca nu voi spune când va fi”, a declarat patronul Stelei.

   

Totodata, Becali a precizat ca palatul sau din Aleea Alexandru va fi transformat într-un ”palat al dreptatii”, unde vor fi primite petitiile de la toate închisorile din România si care va face dreptate tuturor detinutilor din România.


În finalul interventiei, Gigi Becali a precizat ca spera ca interventia sa în direct la TV sa nu îi pericliteze acordarea zilei libere. ”Sper ca nu cumva cineva sa se supere si sa-mi taie si ziua libera. Când am venit la penitenciarul Poarta Alba, mi s-a spus ca pot vorbi cu orice televiziune vreau, pentru ca nu este interzis”, a conchis Becali.