orasarborii ridicapâna anm potrivitcantitatilemulti copacimunicipiul prabusitmaini furtuni copaci1800trimiseaplicarea prin
Ultimele stiri
Home » Actualitate » Copaci prăbuşiţi, maşini avariate şi trafic îngreunat la Iaşi, în urma unei furtuni puternice
Copaci prăbuşiţi, maşini avariate şi trafic îngreunat la Iaşi, în urma unei furtuni puternice

Copaci prăbuşiţi, maşini avariate şi trafic îngreunat la Iaşi, în urma unei furtuni puternice


Mai multi copaci s-au prabusit în municipiul Iasi, trei masini au fost avariate, iar circulatia rutiera a fost îngreunata în oras, joi dupa-amiaza, ca urmare a unei furtuni puternice. Mai multe sosele din municipiul Iasi au fost inundate, joi dupa-amiaza, în urma unei ploi torentiale, însotite de grindina, circulatia rutiera în oras desfasurându-se cu greutate timp de aproape o ora.


În unele intersectii, semafoarele nu au mai functionat si s-au creat blocaje în trafic, cozile de masini întinzându-se pe o lungime de câteva sute de metri.


De asemenea, mai multi copaci s-au prabusit în zonele Tatarasi, Copou si Pacurari din oras, fiind avariate trei masini.


Echipe de muncitori din subordinea Primariei Iasi au fost trimise la fata locului pentru a ridica arborii si a elibera carosabilul


În timp ce ploua, o masina a societatii de salubrizare spala principalele strazi ale orasului, reprezentantii municipalitatii sustinând ca atunci când ploua, arterele sunt curatate mai bine prin aplicarea unui jet de apa puternic.


La ora 18.00, în municipiul Iasi continua sa ploua.


Potrivit ANM, pâna la ora 18.50 este în vigoare o avertizare de cod portocaliu în estul judetului Iasi, în zona localitatilor învecinate cu râul Prut.


Meterologii spun ca se vor semnala intensificari ale vântului ce pot lua trecator aspect de vijelie, iar cantitatile de apa pot atinge si depasi 35 de litri pe metrul patrat.