2014Cheap radio hostingajungetagged2014europeanalegerilesustinândcap” prin
Ultimele stiri
Home » Politica » BREAKING NEWS: Anunţ neaşteptat despre Ion Iliescu. Puţini români credeau că vor ajunge să audă asta
BREAKING NEWS: Anunţ neaşteptat despre Ion Iliescu. Puţini români credeau că vor ajunge să audă asta

BREAKING NEWS: Anunţ neaşteptat despre Ion Iliescu. Puţini români credeau că vor ajunge să audă asta


Prezenta sotiei premierului Ponta pe lista Aliantei PSD – PC – UNPR pentru alegerile europarlamentare este criticata de liderul PDL, Vasile Blaga, care afirma ca pesedistul si-a depasit predecesorul, pe Ion Iliescu, caruia „nu i-a trecut prin cap” sa-si puna nevasta sa candideze pentru vreo functie. Presedintele PDL, Vasile Blaga, l-a atacat pe premierul Ponta, a carui sotie candideaza pentru un loc de europarlamentar, sustinând ca lui Ion Iliescu „nu i-a trecut prin cap, cu toate pacatele lui”, sa o trimita pe sotia sa, Nina, în Parlamentul European.


„Niciodata nu i-a trecut domnului Iliescu prin cap, cu toate pacatele lui, sa o trimita pe doamna Nina în Parlamentul European. Pai daca ne uitam acum la conducerea tânara, la tânara garda a PSD, lucreaza numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel putin cu numele e premier, doamna e în Parlamentul European, socrul mare e seful senatorilor PSD”, a fost mesajul transmis de Blaga în fata colegilor de partid.

Democrat-liberalul nu a uitat de recentul scandal în care au fost implicati pesedistii Robert Negoita si Sebastian Ghita, primul depunând o plângere la Parchet ca a fost amenintat cu moartea de deputatul PSD.

“Tinerii pesedisti sunt mai rai decât vechii pesedisti. Uitati-va cum se manifesta tinerii pesedisti acolo unde au puterea, în primarii, în consilii judetene, în Guvern. (…) Daca ne uitam acum la conducerea tânara, tânara garda a PSD, lucreaza numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel putin cu numele, e premier, doamna e în PE, socrul mare – seful senatorilor PSD, finutul, de pe aici, ministru la Justitie si mai continuam cu jumatate de Guvern”, a spus Blaga la Ploiesti.